informatie over kwaliteiet van gepolijst tegels

De hardheid en de kwalitiet van polijst laag van gepolijste tegels zijn twee zeer blangrijken aspecten wanneer men kiest voor een gepolijste soort in vloertegels,gepolijste tegels zijn duurzaam in zijn soort als keramisch,polijsten van stenen worden eeuwenlang toegepast en begon men als eerst met natuursteen polijsten.

 

Met de dag van  vandaag dat  de technologie zover bevordert is dat men de mooiste gepolijste natuursteen soorten kunnen mooier kunstmatig fabriceren in gepolijste uitvoering en worden ze veelal gebruikt als vloertegels.Het polijstlaag kan op den duur slijten het snelheid van het slijtage verschilt per soort.

Het slijtage bij een gepolijste vloertegels is mede afhanklijk hoe men de vloer betreed,loopt u met buitenschoenen binnen op de vloertegels of loopt u op slippers en anders op sokken.

Het dragen van buiten schoenen kunnen zeer veel schade opleveren aan polijstlaag dus hou uw schoenen buiten ,en het soort die men als vloertegls toepast,natuursteen kennen wij als kalksteen en is een zachtere maar een van de mooiste steen soorten in zijn categorie,bij deze gepolijte soort meer aan te raden te gebruiken als wandtegels.